Ψυχολόγος ΓΣΘ | Ροζίνα Παλαιολόγου

GDPR

Πολιτική Cookies & Όροι Χρήσης

Πριν εισέλθετε στην ηλεκτρονική σελίδα www.rozinapalaiologou.gr, καλό είναι να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και πολιτική Cookies που εφαρμόζονται για την χρήσης της.

Οι κάτωθι όροι αποτελούν νομική συμφωνία μεταξύ της ιστοσελίδας www.rozinapalaiologou.gr και του επισκέπτη.
Η χρήση της ιστοσελίδας προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή των όρων, οι οποίοι ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και αφορούν τους επισκέπτες αυτής.
Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, δεν μπορείτε να συνεχίσετε.

Πολιτική για τα Cookies

Ένα μέρος των πληροφοριών που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου συλλέγεται μέσω της χρήσης cookies και παρόμοιων τεχνικών. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν μικρές ποσότητες πληροφοριών, τα οποία μεταφορτώνονται και μπορεί να αποθηκευτούν στη συσκευή χρήστη σας, π.χ. τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε και μπορεί να είναι παρόμοιες με τα cookies είναι εικονοστοιχεία παρακολούθησης, Java scripts, tags και web beacons. Eσείς σαν επισκέπτης της Ιστοσελίδας μας θα πρέπει να γνωρίζετε γενικά ότι ορισμένα χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής ενδέχεται να μην λειτουργούν κανονικά χωρίς την αποδοχή της χρήσης cookies.

Συνοπτικά, τα cookies τα οποία χρησιμοποιούμε σαν ιστοσελίδα, χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

Βοηθάνε την ιστοσελίδα να λειτουργεί πρωταρχικά, να είναι εύχρηστη κάνοντας δυνατή τη χρήση βασικών λειτουργιών, όπως περιήγηση στη σελίδα μας, και πρόσβαση σε ασφαλείς τοποθεσίες της ιστοσελίδας μας. Η ιστοσελίδα δυστυχώς δε μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τη χρήση αυτών.

Τα στατιστικά, μας βοηθάνε καθαρά στο να κατανοήσουμε πώς γίνεται η αλληλεπίδραση με άλλες ιστοσελίδες, πώς επιλέξατε να μας επισκεφθείτε, και συλλέγει και παραδίδει πληροφορίες ανώνυμα. Ενδέχεται να συνεργαζόμαστε με εταιρείες στατιστικών (web/ mobileappstatistics) για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε πώς η Ιστοσελίδα / Εφαρμογή χρησιμοποιείται και για την καταγραφή στατιστικών όπως η συχνότητα επισκέψεων και η διάρκεια παραμονής στην ιστοσελίδα. Mε την επιλογή χρήσης των στατιστικών, πληροφορίες ανώνυμες για την περιήγησή σας μπορεί να αποσταλούν στις συνεργαζόμενες εταιρείες πληροφοριών. Για την προστασία της ανωνυμίας των πληροφοριών, σας ενημερώνουμε ότι χρησιμοποιούμε τεχνολογία κρυπτογράφησης / ψευδωνυμοποίησης για να εξασφαλίσουμε ότι τρίτα μέρη δεν μπορούν να διασταυρώσουν την ταυτότητα σας. Κρυπτογραφημένες / Ψευδωνυμοποιημένες πληροφορίες που έχετε δώσει ενδέχεται να μεταβιβαστούν σε εταίρους μας και να συνδυαστούν με άλλες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με εσάς για λόγους στατιστικής ανάλυσης ή διαφήμισης. Οι συνεργάτες μας δεν έχουν ανεξάρτητη χρήση των πληροφοριών που μεταβιβάζουμε σε αυτούς και έχουν συμφωνήσει να τηρούν τους κανόνες που ορίζει η εκάστοτε νομοθεσία.

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές των επισκεπτών μας, όπως γλώσσα κ.λπ. για την παροχή βελτιωμένων και εξατομικευμένων λειτουργιών. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών που ζητά ο χρήστης, όπως η προβολή βίντεο ή η χρήση κοινωνικών μέσων. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα cookies μπορούν να γίνουν ανώνυμες και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τη δραστηριότητα της περιήγησης σε άλλους ιστότοπους.

Αυτά τα cookie μας επιτρέπουν να μετράμε τις επισκέψεις και τις πηγές επισκεψιμότητας, ώστε να μπορούμε να μετρήσουμε και να βελτιώσουμε την απόδοση του ιστότοπού μας. Μας βοηθούν να γνωρίζουμε ποιες σελίδες είναι οι πιο δημοφιλείς και βλέπουν πώς μετακινούνται οι επισκέπτες στον ιστότοπο. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookie είναι συγκεντρωτικές και επομένως ανώνυμες. Εάν δεν επιτρέπετε αυτά τα cookies, δεν θα γνωρίζουμε πότε έχετε επισκεφθεί τον ιστότοπό μας

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση εξατομικευμένου περιεχομένου με βάση τα ενδιαφέροντα των χρηστών. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για στόχευση διαφημιστικών καμπανιών προώθησης ή / και προωθήσεων.

 

Πιο συγκεκριμένα τα cookies που χρησιμοποιούνται είναι τα εξής:

Cookies Περιγραφή- Επιμέρους Κατηγορίες:

  • cookielawinfo-checkbox-functional:Αυτό το cookie που καθορίστηκε από το GDPR cookie συναινεί στο να καταγράφει τη συναίνεση για τα cookies στην κατηγορία “Λειτουργικά”
  • cookielawinfo-checkbox-necessary: Αυτό το cookie καθορίστηκε από την επέκταση GDPR Cookie Consent
    . Τα cookies χρησιμοποιούνται για να αποθηκεύουν την συναίνεση χρήστη για τα cookies στην κατηγορία “Απαραίτητα”
  • cookielawinfo-checkbox-performance: Αυτό το cookie καθορίστηκε απο την επέκταση GDPR Cookie Consent. Τα cookies χρησιμοποιούνται για να αποθηκεύουν την συναίνεση χρήστη για τα cookies στην κατηγορία “απόδοση”
  • cookielawinfo-checkbox-analytics: Αυτό το cookie καθορίστηκε από την επέκταση GDPR Cookie Consent WordPress. Το cookie χρησιμοποιείται για να θυμάται την συναίνεση χρήστη για τα cookies που υπάγονται στην κατηγορία “ Αναλυτικά στοιχεία”.
  • cookielawinfo-checkbox-advertisement: Αυτό το cookie το οποίο καθορίστηκε από την GDPR, συναινεί στο να καταγράφει τη συναίνεση του χρήστη για τα cookies στην κατηγορία “Διαφήμιση”.
  • _ga: Αυτό το cookie είναι εγκαταστημένο από την Google Analytics. Το cookie χρησιμοποιείται για να υπολογίζει επισκέπτη, χρόνο επίσκεψης, δεδομένα καμπάνιας και καταγράφει τη χρήση του σαιτ για την αναφορά ανάλυσης της ιστοσελίδας. Τα cookies αποθηκεύουν πληροφορίες ανώνυμα και αναθέτουν έναν τυχαία δημιουργημένο αριθμό για να ταυτοποιεί μεμονωμένους επισκέπτες.
  • _gid: Αυτό το cookie είναι εγκαταστημένο από την Google Analytics. Το cookie χρησιμοποιείται για να αποθηκεύει πληροφορίες στο πως οι επισκέπτες χρησιμοποιούν μια ιστοσελίδα και βοηθά στη δημιουργία αναφοράς ανάλυσης του πως είναι η ιστοσελίδα. Τα δεδομένα που συλλέγονται, συμπεριλαμβανομένου και του αριθμό επισκεπτών, από που προέρχονται και τις σελίδες που επισκέφτηκαν σε μια ανώνυμη φόρμα.
  • _gat_gtag_UA_71747748_2: Αυτό το cookie καθορίστηκε από την Google και χρησιμοποιείται για να ξεχωρίζει τους χρήστες
  • test_cookie:Αυτό το cookie καθορίστηκε από το doubleclick.net. Ο ορισμός του είναι ό έλεγχος του φυλλομετρητή, εάν αποδέχεται τα cookies.
  • PHPSESSID: Για να αποθηκευτεί ένα απλό μήνυμα όταν υποβληθεί μια φόρμα που μπορεί να εμφανιστεί σε διαφορετική σελίδα.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την επισκόπηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας που υφίστανται επεξεργασία από εμάς ή για λογαριασμό μας. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία (κατά περίπτωση) των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας. Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα επικοινωνώντας μαζί μας στο email info@rozinapalaiologou.gr και υποβάλλοντας σχετικό αίτημα.

Έχετε υπόψη ότι για τα αιτήματα που δεν πληρούν τις απαιτήσεις που ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία ή τις κατευθυντήριες γραμμές της Εταιρείας ενδέχεται να ζητηθεί η εκ νέου σύνταξή τους ή να απορριφθούν, και ότι ορισμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εξαιρούνται από τέτοια αιτήματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους για την προστασία δεδομένων και άλλους νόμους και κανονισμούς.

Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας έχετε παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, και σε ορισμένες περιπτώσεις θα διαβιβάσουμε, κατ’ απαίτησή σας, τα δεδομένα σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, εφόσον αυτό είναι τεχνικώς εφικτό.

Έχετε επίσης το δικαίωμα, σε ορισμένες περιπτώσεις, να απαιτήσετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, αλλά εφόσον συντρέχουν επιτακτικοί νόμιμοι λόγοι, θα εξακολουθήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας. Σε κάθε περίπτωση, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στη χρήση από εμάς των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, και εφόσον το πράξετε, θα ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.

Σε περίπτωση που έχετε δώσει συγκατάθεση για τη χρήση από εμάς των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της εκ μέρους μας επεξεργασίας των εν λόγω δεδομένων πριν από την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.

Τα σχετικά με την ενάσκηση των ως άνω δικαιωμάτων αιτήματα των χρηστών μπορούν να αποστέλλονται στην Εταιρεία μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@rozinapalaiologou.gr

Οι χρήστες μπορούν επίσης να υποβάλουν παράπονα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σχετικά με την άσκηση των δικαιωμάτων τους (www.dpa.gr). Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αρχής, οι καταγγέλλοντες πρέπει να υποβάλουν προηγουμένως το παράπονό τους στον υπεύθυνο επεξεργασίας.

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών διατηρούνται αποκλειστικά και μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκπλήρωση του εκάστοτε σκοπού για τον οποίο συνελέγησαν, σε πλήρη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία. Όταν ολοκληρωθεί ο σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, τότε αυτά διαγράφονται. Οι συγκεκριμένες περίοδοι διατήρησης για καθέναν από τους σχετικούς σκοπούς επεξεργασίας παρατίθενται παραπάνω.

Ενδέχεται να χρειαστεί να μοιραστούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας με τρίτους για να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα και για να διαχειριστούμε τον ιστότοπό μας. Οι εν λόγω τρίτοι είναι:

  • πάροχοι υπηρεσιών, όταν απαιτείται, για την παροχή σε εμάς μιας υπηρεσίας και για την παροχή υπηρεσιών ανάλυσης δεδομένων,
  • πάροχοι υπηρεσιών που μας βοηθούν να οργανώσουμε προωθητικές ενέργειες,
  • πάροχοι υπηρεσιών για σκοπούς εμπορικής προώθησης και έρευνας,

Απαιτούμε από τους παρόχους υπηρεσιών να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα για την προστασία της εμπιστευτικότητας και της ασφάλειας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ενδέχεται, επίσης, να χρειαστεί να παράσχουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε φορείς επιβολής του νόμου, προκειμένου να συμμορφωθούμε με νομική υποχρέωση ή δικαστική εντολή.

Ο επισκέπτης των σελίδων και υπηρεσιών του διαδικτυακού αυτού τόπου, οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία.

Ο επισκέπτης αποδέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιεί τις σελίδες και το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της εταιρείας για :

  1. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό ή και αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις.
  2. Πρόκληση βλαβών σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο.
  3. Περιεχόμενα για ενήλικες, τυχερά παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο αντιτίθεται στον ελληνικό νόμο.
  4. Αποστολή – μαζική αποστολή με e-mail με διαφημιστικούς σκοπούς χωρίς τη συγκατάθεση του παραλήπτη.
  5. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο δεν έχετε δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται από συμφωνίες εμπιστευτικότητας).
  6. Αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.
  7. Αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
  8. Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων.
  9. Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο.
  10. Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
  11. Σε περίπτωση διακίνησης πειρατικού λογισμικού που διέπει τις συναλλαγές μας, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα www.rozinapalaiologou.gr προέρχονται από εμπορικές πηγές και θεωρούνται αξιόπιστες. Η Εταιρία διαβεβαιώνει τους χρήστες ότι λαμβάνει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων τους, για τη διασφάλιση του απορρήτου της επεξεργασίας τους και της προστασίας τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή/απώλεια/αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφής αθέμιτη επεξεργασία.

Αν και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, η Εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται στον διαδικτυακό της τόπο, καθώς η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν μπορεί να είναι ποτέ απόλυτα ασφαλής. Η Εταιρία μας δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη και δεν παρέχει εγγύηση για το υλικό που διανέμεται στην ιστοσελίδα, το οποίο παρέχεται «ως έχει». Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει ή να τροποποιήσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, χωρίς καμία ειδοποίηση και για οποιοδήποτε λόγο.

Ο διαδικτυακός μας τόπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους σε άλλους διαδικτυακούς τόπους. Εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων, το περιεχόμενο και την ασφάλεια που έχουν άλλοι διαδικτυακοί τόποι, οι οποίοι δεν διέπονται από την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και για τον λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε να μελετάτε πάντα προσεκτικά τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων σε αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους. Επίσης, εάν επιλέξετε να κοινοποιήσετε πληροφορίες από τον διαδικτυακό μας τόπο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Συνεπώς όπως καθίσταται αντιληπτό, η εταιρία δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση, για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που τυχόν προκληθεί από την εμπιστοσύνη που έδειξε ο χρήστης σε πληροφορίες που αποκτήθηκαν μέσω αυτής της ιστοσελίδας ή οποιασδήποτε κατά παραπομπή σελίδας (Links) ή από οποιαδήποτε παράλειψη ή καθυστέρηση στην ανανέωση των δεδομένων της.

Τέλος, η εταιρεία δεν αναλαμβάνει ουδεμία ευθύνη για ζημιές που προκαλούνται από ιούς (viruses) που προσβάλλουν υπολογιστές ή άλλη ιδιοκτησία των χρηστών που ενδεχομένως να σχετίζεται με την πρόσβαση ή τη χρήση στην ιστοσελίδα αυτή ή κατά παραπομπή της σελίδας.

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Κατά συνέπεια, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του δικαιούχου. Εξαιρείται η εκτύπωση μέρους του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου, με αποκλειστικό σκοπό την υποβολή ασφάλισης ή τη χρήση του για μελλοντική συμφωνία. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Κατά συνέπεια, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του δικαιούχου. Εξαιρείται η εκτύπωση μέρους του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου, με αποκλειστικό σκοπό την υποβολή ασφάλισης ή τη χρήση του για μελλοντική συμφωνία. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Ασφάλεια Περιήγησης Ιστοσελίδας

sunset, sea, horizon-6911736.jpg

Αναγνωρίζοντας τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL: True Business ID της εταιρείας GeoTrust, με κρυπτογράφηση 256-bit (την πιο ισχυρή σήμερα). Παράλληλα, το συγκεκριμένο SSL πρωτόκολλο εξασφαλίζει την ασφάλεια όλων των προσωπικών σας στοιχείων. Με αυτόν τον τρόπο, κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, το όνοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites), στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός επισκέπτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.

Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

H εταιρεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά emails. Δεν ευθύνεται αν τα newsletters δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση. Τα newsletters μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά τον συγκεκριμένο φάκελο αλληλογραφίας σας.

Στην περίπτωση που ο επισκέπτης επιθυμεί να μην λαμβάνει πλέον ενημερωτικά newsletters ή επιθυμεί να διαγραφεί από το σύστημα αποστολής, μπορεί να ενημερώσει την εταιρεία χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του site.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει από τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου, αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα ελληνικά δικαστήρια.

Τροποποιήσεις

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει συνταχθεί κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού για την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679. Σε περίπτωση επικαιροποίησης, οποιαδήποτε αλλαγή θα αναρτηθεί στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας και θα φέρει ημερομηνία αναθεώρησης.

Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα που αφορά τους ανωτέρω όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο (+30) 6979682586 ή και στο e-mail: info@rozinapalaiologou.gr

Η πολιτική που μόλις διαβάσατε αφορά μόνο τον συγκεκριμένο ιστότοπο: www.rozinapalaiologou.gr

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Scroll to Top